fbpx

INGRIJIREA BIJUTERIILOR

    Deoarece imi doresc ca bijuteriile create de mine sa reziste in timp, selectia celor mai bune materiale reprezinta o preocupare constanta. Mi-ar placea sa stiu ca peste ani, daca bijuteria ta nu te va mai multumi din punct de vedere al stilului, ea va putea recapata viata printr-o simpla transformare a designului, pastrand piesele componente.

    In acest sens, dragostea mea pentru perlele de cultura in special si pentru orice fel de pietre naturale in general, se dovedeste a nu fi intamplatoare. Pe langa farmecul dat atat de unicitatea fiecarei piese in parte cat si de fascinatia texturilor si culorilor cu care natura a sculptat si pictat aceste elemente, ele se bucura si de o rezistenta indelungata in timp. Cu toate acestea, este important sa ne aducem si noi aportul cu putina grija si atentie.

    Astfel, las aici cateva repere, cativa pasi simpli prin care ne putem exprima aprecierea si pretuirea pentru accesoriile pe care le purtam cu drag.

 

  ♥   Atunci cand nu le porti, depoziteaza bijuteriile in mediu uscat, ferit de lumina directa a soarelui, in casete speciale cu compartimente separatoare, pentru a evita incurcarea acestora. O alta varianta ar fi utilizarea saculetilor textili sau a cutiutelor din carton, precum cele pe care le vei primi de la noi odata cu plasarea unei comenzi.

  ♥   Pentru curatare, foloseste lavete uscate si moi, similare celor pentru stergerea lentilelor de ochelari. Nu se recomanda folosirea solutiilor de curatare de uz casnic sau a altor solventi. Acestia pot matui si zgaria suprefetele.

  ♥   Inainte de baie sau dus, indeparteaza bijuteriile pentru a evita o eventuala agatare sau o decolorarea a suprafetelor placate.

  ♥   Evitati aplicarea de parfumuri, deodorante sau alte produse cosmetice direct pe suprafata bijuteriilor!

  ♥   Atunci cand va expuneti la plaja sau cand luati contact cu apa, indepartati intai bijuteriile. Soarele are puterea de a decolora orice tip de material!

  ♥   Suprafetele placate sau rodiate, sufera in mod natural o decolorare in urma purtarilor succesive.  Astfel, se recomanda o ingrijire suplimentara si evitarea contactului cu orice tip de fluid!

 

    Fiind preocupata de imbunatatirea constanta a metodei de lucru si a calitatii produselor mele, pun mare pret pe feedbackul clientilor! Asa ca orice parere si sugestie este bine-venita si o poti exprima prin oricare mijloc de contact pus la dispozitie.

    Te asigur ca fiecare piesa este conceputa, schitata si lucrata manual cu multa grija si daruire. Astfel, dorinta mea cea mai mare este ca emotia mea sa ajunga la tine prin produsul ales!