fbpx

Termeni si conditii

1. Acceptarea serviciilor

Cumpararea produselor este destinata exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse mai jos.
Prin utilizarea magazinului on-line, va declarati acordul dumneavoastra cu privire la conditiile prezentate mai jos. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenelor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL.
Prin accesarea si inscrierea in baza de date a site-ului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca din partea S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL informatii legate de produse sau promotii.

2. Informare despre produs

Produsele expuse pe site-ul www.missamadelis.ro sunt prezentate intr-un mod clar. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul dumneavoastra si cea a produsului in sine.
Ne preocupam ca, detaliile referitoare la descriere, pret, fotografii, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul sunt eronate.
Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA.
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta. 

3. Cumpararea produselor

Cand faceti o comanda pe site-ul www.missamadelis.ro, veti primi un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii. In cazul acceptarii comenzii, daca ati ales modalitatea de plata cu cardul, acesta va fi debitat cu suma corespunzatoare; daca plata se va efectua prin ordin de plata bancar sau daca plata se va face ramburs la curier, se va emite factura proforma. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care: 
produsul comandat nu este pe stoc; imposibilitatea obtinerii autorizatiei de plata; identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda. 
Orice disputa intervenita intre S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL si client, intra sub incidenta legilor din Romania si poate fi solutionata pe cale amiabila sau in instanta.

S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL depune toate eforturile pentru a asigura o tranzactie reala conform comenzii dumneavoastra si sigura – privind livrarea efectiva a produselor comandate. Daca vor exista situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL nu poate fi considerata raspunzatoare.

4. Plata

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. 
Plata prin intermediul cardului de credit este complet protejata. Aceasta inseamna ca informatiile dumneavoastra bancare nu vor circula pe Internet. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului daca este cazul. In situatia in care banca dumneavoastra refuza sau nu efectueaza plata din orice motiv, nu ne facem raspunzatori pentru intarzieri sau refuzul unei comenzi.
Plata prin Ordin de Plata se va face in contul RO90BRDE441SV16665354410 la banca BRD Agentia Sincai – Bucuresti. Taxele de transfer vor fi acoperite de catre client. Plata prin ramburs se va face numerar la ridicarea produsului. 
In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare. 

5. Politica de confidentialitate

S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. – garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti. – isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor. 
La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (Instantele Judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

6. Garantia

Garantia este cea specifica fiecarui produs.
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.missamadelis.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate.
S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor de cumparare a produselor sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL.

7. Livrarea produselor catre client 

Produsele se livreaza la sediul/domiciliul clientului, oriunde in Romania, prin intermediul retelelor de curierat.
Daca valoarea comenzii de pe magazinul online depaseste 200 lei, produsele se livreaza gratuit . 
Pentru comenzi cu valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 Lei. Termenul de livrare pentru majoritatea oraselor este de 48 ore de la momentul confirmarii comenzii. In cazul in care dupa doua zile lucratoare nu au fost livrate produsele va rugam sa ne contactati la tel. 0724.233.833 sau prin email la office@missamadelis.ro pentru a primi numarul de AWB al expedierii sau informatii despre livrare. 
Puteti consulta Lista localitatilor din reteaua Fan Courier si numarul de telefon al celui mai apropiat agent pentru eventuale informatii si daca e nevoie, pentru a stabili o ora de livrare convenabila. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa de destinatie, curierul va va contacta pe numarul de telefon inregistrat pe site, la datele de livrare. 

8. Returnarea produselor

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in forma originala cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului, intr-un cont bancar.
S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut.

Pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, trebuie transmis formularul de retur, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare. De asemenea, produsul trebuie sa intre in posesia noastra cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data receptionarii lui. 
Returul produselor se poate face prin curier (nu posta) sau direct la sediul S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL, dar nu inainte de a completa formularul de retur si a primi acceptul din partea noastra. 
Se accepta returnarea produsului doar in aceeasi stare in care a fost vandut.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.


9. Limitarea raspunderilor

S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe www.missamadelis.ro sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri). 

10. Conditii finale

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti Termeni si conditii fara o notificare prealabila ci prin simpla postare a modificarilor pe site. S.C. AMADELIS CREATIVE CORNER SRL poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus.